donderdag 2 september - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Janna Groot - WaarBenJij.nu donderdag 2 september - Reisverslag uit Barcelona, Spanje van Janna Groot - WaarBenJij.nu

donderdag 2 september

Door: kleinereus

Blijf op de hoogte en volg Janna

02 September 2010 | Spanje, Barcelona

today was the FIRST day of school!!

Het was echt geweldig! Eerst kwamen alle kinderen rustig binnen.. en sommige buiten wachten kletsen blabla.. je kent het wel na elkaar een zomervakantie niet gezien te hebben... Vervolgens keken Lisa en ik bij de Assambly van de middle school. Alan de middle school principal had een presentatie voorbereid. En de kinderen waren super stil. Een uitleg over het doel van dit jaar blabla.. En het voorstellen van de staff.. Toen hij als laatste vertelde dat er een aantal STUDENTEN les komen geven begon het rumoerig te worden.. Lisa en ik vonden het al grappig.. En toen werden we bij naam genoemd, en we kregen een applaus!! Echt geweldig!! Geen enkel andere docent kreeg zoon applaus!! Alleen Laia mijn stagebegeleidster kreeg een harder applaus.. verder niemand! Dat was echt zoo gaaf..!
Later die dag zijn we ook nog naar een assemby van de elementury geweest. Deze kinderen zijn voor ons basisschool leeftijd tot groep.. 6?.. misschien ook 7.. en zij zongen een liedje. Dat was zoo geweldig dat ik er helemaal kippenvel van kreeg! Echt super!

Daarna heb ik mijn eerste 2 klassen gezien waar ik deze paar maanden nog les aan ga geven en ik ben zeeeer enthousiast!!

Meer de volgende keer!
Xx
Janna!

• 03 September 2010 - 06:58

Wibert:

Zo Janna is echt enthousiast. Het lijkt daar wel beter dan winnen bij Joris en de Draak.

(Bij mij schijnt de zon)

• 03 September 2010 - 10:52

Marja:

Hé girlie, wat goed dat je het zo naar je zin hebt!! Klinkt ook allemaal absolutely fabulous! Liefs voor jullie allen x

• 05 September 2010 - 19:13

Zam:

Hey! Goed te horen hoor dat je het zo naar je zin hebt.

ff een update van onze eerste westrijden na je vertrek: We hebben tegen WSB 1 verloren (7-1) en 1 gewonnen (5-4). Pitchen ging weer lekker gelukkig :) Als Quick donderdag van Hilversum verliest zijn we helemaal veilig.

We missen je hoor, 't is wel ff wennen zonder ons zekerheidje op 3 ;)!

Nog veel plezier daar!
    Xx